AntTail

AntTail Temperatuurbewaking waarborgt de kwaliteit van medicatie, volgens de GDP richtlijnen.

Van apotheek tot de koelkast thuis.

Volg ons voor het laatste nieuws

Bespaar tijd met automatische weekrapportages, zonder ingewikkelde implementaties en extra kosten. Onze draadloze sensoren registeren de temperatuur en worden automatisch uitgelezen door Gateways of een app op een Smartphone. De gegevens worden automatisch vastgelegd in de beveiligde AntCloud.

GPD@Pharmacy

Eenvoudige, volledige en voordelige temperatuurbewaking van de koel- en vrieskasten in de apotheek.

De start

Met onze ervaring in de farmaceutische industrie, zagen wij dat er geen eenvoudige oplossing was voor temperatuurbewaking in de gehele logistieke keten van geneesmiddelen. Van fabriek tot in de koelkast van de patiënt.

Deze behoefte hebben wij vertaald naar een oplossing. In samenwerking met de farmaceutisch industrie is deze daadwerkelijk gebouwd. In januari 2014 is de Nederlandse startup AntTail opgericht. In juni 2018 heeft Koninklijke Joh. Enschedé een meerderheidsbelang genomen in AntTail, waarmee het bedrijf een stevig fundament heeft.

Technologie

AntTail ontwerpt innovatieve cloud oplossingen, waarbij kwaliteit en gebruiksgemak en centraal staan. Met draadloze Bluetooth sensoren, SaaS (Software-as-a-Service), een app en een gateway heeft de apotheker een complete oplossing. De software staat gehosted in een veilige AntTail-cloud. Onze AntTail cloud is flexibel en wordt ingezet voor logistieke oplossingen in de farmaceutische industrie.

Inzicht en eenvoud

De logistieke keten van geneesmiddelen is lang en complex. Met AntTail wordt iedere stap in het logistieke proces gemonitord. De oplossing is eenvoudig toe te passen, zonder complexe implementaties en kapitaalinvesteringen.

NIEUWS

De oplossing

De innovatieve GDP@home oplossing van AntTail voor bij de patiënt thuis.

© Vodafone

Awards

In 2015 ontving AntTail de EuroCloud award voor “Best Cloud Product” en in mei 2018 de Internet of Things award 2018 van het IoT-Journaal, voor het CALM-project in samenwerking met MSD.
© IoT Journaal

AntTail won de IoT award 2018 in de categorie “Healthcare”.

Koninklijke Joh. Enschedé

In juni 2018 heeft Koninklijke Joh. Enschedé een meerderheidsbelang genomen in AntTail. Als onafhankelijke internationale speler op het gebied van hoog beveiligd drukwerk en beveiligingsoplossingen, wil Koninklijke Joh. Enschedé haar dienstverlening verbreden met oplossingen op het gebied van digitale beveiliging van transport en de authenticiteit van hoogwaardige producties en producten.

Nominaties

In 2019 zijn we genomineerd voor een Channel Award “Channel Project of the Year”.

In 2019 zijn we genomineerd voor een Computable Award “Beste Digitale Innovatie van het Jaar”.

Uitnodiging KNMP najaarscongres

AntTail neemt deel aan het KNMP najaarscongres op 8 oktober in de Jaarbeurs. Bezoek ons op stand 29 voor meer informatie en een bespaaradvies. Klik op de afbeelding om meer informatie te zien over het najaarscongres.

Download

Contact

AntTail.com is een divisie van Koninklijke Johan Enschede

Ik wil graag informatie ontvangen over de oplossingen van AntTail