AntTail

AntTail Temperatuurbewaking waarborgt de kwaliteit van medicatie, volgens de GDP richtlijnen.

GPD@Pharmacy

Eenvoudige, volledige en voordelige temperatuurbewaking van de koel- en vrieskasten in de apotheek.

Referenties

Apotheker Tom
Read More
Het monitoring systeem van AntTail is werkelijk een Plug-and-Play systeem. Het is heel simpel te installeren en eenvoudig in gebruik. Elke week op maandag ochtend krijgt elke apotheek automatisch een weekrapport via de email opgestuurd. De alarmen worden ook per email aangeleverd en eventueel per SMS. Dit voorkomt uitval in het weekeinde of in de nacht. De levensduur van 8 jaar voor de battery en dat er geen kalibratie hoeft te gebeuren, maakt het geheel onderhoudsvrij.
QA functionaris en apotheker Marianne voor 30 lokaties
Read More
Via het dashboard van AntTail heb ik met één oogopslag beeld over alle lokaties. Wat ik hoor van de lokale apothekers is dat ze het vooral ‘geen gedoe’ vinden. Het werkt automatisch op de achtergrond en slaat altijd temperaturen op. Pas als er iets aan de hand is, wordt de juiste persoon gealarmeerd. Het geintegreerde CAPA systeem waarmee alle alarmen afgemeld worden is een enorme aanwinst voor ons kwaliteitssysteem.
Previous
Next

De start

Met onze ervaring in de farmaceutische industrie, zagen wij dat er geen eenvoudige oplossing was voor temperatuurbewaking in de gehele logistieke keten van geneesmiddelen. Van fabriek tot in de koelkast van de patiënt.

Deze behoefte hebben wij vertaald naar een oplossing. In samenwerking met de farmaceutisch industrie is deze daadwerkelijk gebouwd. In januari 2014 is de Nederlandse startup AntTail opgericht. In juni 2018 heeft Koninklijke Joh. Enschedé een meerderheidsbelang genomen in AntTail, waarmee het bedrijf een stevig fundament heeft

Technologie

AntTail ontwerpt innovatieve cloud oplossingen, waarbij kwaliteit en gebruiksgemak en centraal staan. Met draadloze Bluetooth sensoren, SaaS (Software-as-a-Service), een app en een gateway heeft de apotheker een complete oplossing. De software staat gehosted in een veilige AntTail-cloud. Onze AntTail cloud is flexibel en wordt ingezet voor logistieke oplossingen in de farmaceutische industrie.

Inzicht en eenvoud

De logistieke keten van geneesmiddelen is lang en complex. Met AntTail wordt iedere stap in het logistieke proces gemonitord. De oplossing is eenvoudig toe te passen, zonder complexe implementaties en kapitaalinvesteringen.

Awards

In 2015 ontving AntTail de EuroCloud award voor “Best Cloud Product” en in mei 2018 de Internet of Things award 2018 van het IoT-Journaal, voor het CALM-project in samenwerking met MSD.
© IoT Journaal

AntTail won de IoT award 2018 in de categorie “Healthcare”.

Nominaties

In 2019 zijn we genomineerd voor een Channel Award “Channel Project of the Year”.

In 2019 zijn we genomineerd voor een Computable Award “Beste Digitale Innovatie van het Jaar”.

Koninklijke Joh. Enschedé

In juni 2018 heeft Koninklijke Joh. Enschedé een meerderheidsbelang genomen in AntTail. Als onafhankelijke internationale speler op het gebied van hoog beveiligd drukwerk en beveiligingsoplossingen, wil Koninklijke Joh. Enschedé haar dienstverlening verbreden met oplossingen op het gebied van digitale beveiliging van transport en de authenticiteit van hoogwaardige producties en producten.

Contact

AntTail.com is een divisie van Koninklijke Johan Enschede

Ik wil graag informatie ontvangen over de oplossingen van AntTail